Arrangementer

Deltag i DpT’s debatmøder
Dansk pædagogisk Tidsskrift inviterer til debatmøde om de temaer, som findes velegnede til en uddybende og supplerende debat – og det er heldigvis de fleste. Mødet finder sted kort efter temaets offentliggørelse i tidsskriftet. Se de seneste debatmøder i menuen til venstre.

Kommende DpT-arrangement:

Der planlagges debatmøde om temaet i nr. 1/18: Aktionsforskningen i den anvendelsesorienterede horisont – udvikling eller afvikling? Program offentliggøres her, så snart det er færdigt.

Der afholdes debatmøde om temaet i nr. 2/18: Unges ulighed i uddannelse – et problem af stigende kompleksitet mandag den 11. juni 2018 kl. 17-19 på Københavns Professionshøjskole, Campus Carlsberg, Humletoften 3, 1799 København. Program er under planlægning.

Andre arrangementer:

Invitation til  forårets videnskabsteoretiske tvister på DPU. Se program.

Invitation til Voksenpædagogisk Forums Forårskonference mandag den 7.maj kl. 9.30-15.30 på VIA University College, Horsens, Læs mere.

Tænketanken Sophia inviterer til konference om læreruddannelsen torsdag den 17. maj 2018 kl. 09 på Idrætshøjskolen i Aarhus. Se program.

NORDPRO inviterer til konference om Magt, teknologi og mennesker – samtidige udfordringer for professionelle og borgere den 8. – 9. november 2018 i København. Se program.